Politika e privatësisë

Chatgptonline.io operates the https://chatgptonline.tech/ (hereby named website, which provides information and access to the ChatGPT servers (hereby named Service). This website isn’t related in any form to OpenAI.

This page is used to inform website visitors regarding our policies regarding the collection, use, and disclosure of Personal Information if anyone decides to use our Service, the chatgptonline.io website.

Nëse zgjidhni të përdorni Shërbimin tonë, atëherë ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në lidhje me këtë politikë. Informacioni Personal që ne mbledhim përdoret për ofrimin dhe përmirësimin e Shërbimit. Ne nuk do të përdorim ose ndajmë informacionin tuaj me askënd, përveç siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë.

Termat e përdorur në këtë Politikë të Privatësisë kanë të njëjtin kuptim si në Termat dhe Kushtet tona, të cilat janë të aksesueshme në https://chatgptonline.tech/ përveç nëse përcaktohet ndryshe në këtë Politikë të Privatësisë.

Mbledhja dhe përdorimi i informacionit

For a better experience while using our Service, we may require you to provide us with certain personally identifiable information, including but not limited to:

  • Emri juaj
  • Email address
  • IP address

The information that we collect will be used to contact or identify you and/or to customize each user’s journey and provide the highest level of customer service.

Log Data

We want to inform you that whenever you visit our Service, we collect information that your browser sends to us which is called Log Data. This Log Data may include information such as your computer’s Internet Protocol (“IP”) address, browser version, pages of our Website that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, and other statistics.

Cookies

Cookies are files with a small amount of data that is commonly used as an anonymous unique identifier. These are sent to your browser from the website that you visit and are stored on your computer’s hard drive.

Our Website uses thesecookies” dhe teknologji të tjera gjurmimi për të fituar njohuri se si përdoruesit tanë ndërveprojnë me faqen e internetit për të përmirësuar Shërbimin tonë. Ne i përdorim këto detaje për të përmirësuar përvojën e përgjithshme të përdoruesit në faqen tonë të internetit duke bërë përmirësime të vlefshme nga të cilat përfitojnë të gjithë!

Ju keni mundësinë t'i pranoni ose të refuzoni këto cookie dhe të dini kur një cookie po dërgohet në kompjuterin tuaj. Nëse vendosni të refuzoni cookie-t tona, ju mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Shërbimit tonë.

Ofruesit e Shërbimeve

Ne mund të punësojmë kompani dhe individë të palëve të treta për arsyet e mëposhtme:

  • Për të lehtësuar Shërbimin tonë;
  • Për të ofruar Shërbimin në emrin tonë;
  • Për të kryer shërbime të lidhura me shërbimin; ose
  • Për të na ndihmuar në analizimin e mënyrës se si përdoret Shërbimi ynë.

Ne duam të informojmë përdoruesit e Shërbimit tonë se këto palë të treta kanë qasje në të dhënat tuaja personale. Arsyeja është të kryejnë detyrat që u janë caktuar në emrin tonë. Megjithatë, ata janë të detyruar të mos zbulojnë ose përdorin informacionin për asnjë qëllim tjetër.

Ruajtja e të dhënave

Ne ruajmë informacionin personal për aq kohë sa kërkohet për të ofruar Shërbimin dhe për t'iu përmbajtur angazhimeve tona ligjore. Pasi të ketë kaluar kjo periudhë, të gjitha gjurmët e këtyre të dhënave do të hiqen nga të dhënat tona përgjithmonë.

Siguria

Ne e vlerësojmë besimin tuaj për të na dhënë informacionin tuaj personal, kështu ne po përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme komercialisht për ta mbrojtur atë. Por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet, ose mënyra e ruajtjes elektronike është 100% të sigurt dhe të besueshëm, dhe ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tij absolute.

Për të mbrojtur të dhënat personale të përdoruesve tanë, ne kemi vendosur një grup gjithëpërfshirës të masave teknike dhe administrative të sigurisë për të bllokuar çdo përpjekje për hyrje ose vjedhje të paautorizuar.

Lidhje me faqe të tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqe të tjera. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, ju do të drejtoheni në atë faqe. Vini re se këto sajte të jashtme nuk operohen nga ne. Prandaj, ne ju këshillojmë fuqimisht të rishikoni Politikën e Privatësisë së këtyre faqeve të internetit. We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies, or practices of any third-party sites or services.

Children’s Privacy

Our Services do not address anyone under the age of 13. We do not knowingly collect personally identifiable information from children under 13. In the case we discover that a child under 13 has provided us with personal information, we immediately delete this from our servers.

Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni në dijeni se fëmija juaj na ka dhënë informacion personal, ju lutemi na kontaktoni në mënyrë që të mund të bëjmë veprimet e nevojshme.

Ndryshime në politikën tonë të privatësisë

Ne mund të përditësojmë politikën tonë të privatësisë herë pas here. Kështu, ne ju këshillojmë ta rishikoni këtë faqe në mënyrë periodike për çdo ndryshim. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re të Privatësisë në këtë faqe. Këto ndryshime hyjnë në fuqi menjëherë pasi të jenë postuar në këtë faqe.

Na kontaktoni

If you have any queries concerning our Privacy Policy or the data we collect, please don’t hesitate to drop us a line at [email protected] – We’d be more than happy to help answer your questions!

Lëvizni në krye